muodonmuutos-beautydays

Muodonmuutos: “Glamour-look”

Mallin kommentti muodonmuutoksesta: “Muodonmuutos oli uusi ja jännittävä asia, mutta luottavaisin mielin menin Hennan käsiin. Muodonmuutoksessa parasta oli nähdä miten ammattilainen tekee meikin, mikä korostaa sun kasvojen parhaita puolia ja sai vinkkejä itsellekin mitä voi käyttää arjessa. Fiilis muodonmuutoksen jälkeen oli kuin uudestisyntyneellä, kiitos Henna!”

Henna Vihreävuori toteuttaa Beauty Days:illä muodonmuutoksia malleille. Malleille tehdään aina heidän piirteisiinsä sopivat meikki ja kampaus. Julkaisemme sivustoillamme aina ennen- ja jälkeen-kuvat malleista. Tässä muodonmuutoksessa Henna toteutti Minnalle glamour-henkisen lookin, jonka toteuttamiseen saat hyviä vinkkejä tässä kirjoituksessa.

Muodonmuutoksissa täytyy aina ottaa huomioon mallin parhaimmat piirteet, joita haluamme korostaa sekä sellaiset piirteet, joita haluamme mallille räätälöidyllä meikillä ja kampauksella lieventää. Kaikiltahan meiltä löytyy ne hyvät piirteet, joita saamme oikeanlaisella meikillä ja kampauksella korostettua. Uuden lookin suunnittelussa täytyy erityisesti ottaa huomioon mallin kasvojenmuoto. Ovaalia kasvojenmuotoa pidetään usein ihanteellisena ja siihen pyrimme kasvojenmuotoa korostavilla ja lieventävillä toimenpiteillä. Mallin kasvojenmuoto on kolmio, jossa otsa on leveämpi kuin leuka ja sen lisäksi mallin otsa on myös hieman korkeampi. Jos omaat itsekin korkeamman otsan, ole siitä iloinen, sillä leikkauksellisesti sinulle sopii mainiosti myös otsahiukset. Tässä muodonmuutoksessa en kuitenkaan tehnyt hiustenvärjäystä enkä leikkausta. Halusin kuitenkin saada otsasta kapeamman, jotta se olisi tasapainoisempi leukalinjaan nähden. Hyviä vinkkejä leveämmän otsan peittämiseen otsatukan lisäksi, on peittää sitä esimerkiksi kasvoja kehystävillä kiharoilla, niinkuin tässä muodonmuutoksessa tein. Muhkeampi kihara latvojen alueella tuo leuan alueen tasapainoisemmaksi otsalinjan kanssa.

Kasvojenmuodon lisäksi on hyvä ottaa huomioon meikissä esille nousevat seikat, kuten silmienväri sekä ihon värinkorjaukset. Mallin kauniita sinisiä silmiä korostettiin lämpimän ruskean sekä kultaisen kimaltelevan luomivärin avulla. Jos omaat siniset silmät, kannattaa silmämeikissä suosia sävyinä oranssia, korallia, lämpimän ruskeita sävyjä, kuparia, pronssia ja kultaista sävyä. Sinisille silmille musta on usein liian kova sävy, joten näyttävämmässä iltameikissä kannattaa suosia viileän harmaita sävyjä. Mallille laitettiin myös irtoripset tuomaan syvyyttä katseeseen. Ulkonurkkia kohti pidentyvät hieman kissamaiset ripset valittiin mallin silmien muotoon sopiviksi. Jos haluat näyttävyyttä juhlameikkiisi irtoripsillä, mutta et voi käyttää niitä liima-allergian vuoksi, kannattaa valita markkinoille hiljattain tulleet magneettiripset, jotka ovat tällä hetkellä IN! Ne kiinnittyvät helposti magneettien avulla, eikä liiman kanssa tarvitse temppuilla. Ihon punaiset alueet saa hyvin peitettyä vihreällä peitevärillä, joka on punaisen vastakohta. Esim. punaisiin näppyihin ja couperosaan tämä vinkki tepsii erittäin hyvin! Peiteväri levitetään meikkivoiteen ja muiden pohjatuotteiden alle. Lue myös lisävinkit peitevärien käytöstä.

Kiinnitin myös erityistä huomiota kulmakarvoihin, joissa ei alunperin ollut kunnollista muotoa ja ne olivat epätasaiset. Oikean kulmakarvojen muodon sekä värisävyn avulla saa ihmeitä aikaan. Värinä käytin harmaata, jolla saa luonnollisen ilmeen. Sopivan sävyisen kulmavärin valitsemisessa tärkeintä on valita mahdollisimman lähellä omien kulmien sävyä oleva väri. Näin kulmista ei tule liian tummia ja luonnottoman näköisiä.

Glamour-lookin toteutuksessa olennaista on punaiset huulet sekä silmien korostaminen. Vaikka usein ajatellaan, että meikissä pääpaino on joko huulissa tai silmissä, glamourmeikissä saa korostaa molempia. Hiuksiin tehtiin lainetyyppiset kiharat suoristusraudalla, jotka sopivat hyvin tähän teemaan. Kiharat kannattaa vielä lopuksi aukikammata harvapiikkisen kamman avulla ja lopuksi viimeistellä hiuskiinteen kanssa. Muista suihkuttaa hiuskiinne aina vähintään 20cm etäisyydeltä, jotta se levittyy hienojakoisesti hiuksiin eikä jää märäksi läntiksi hiusten pinnalle. Äläkä unohda lämpösuojasuihkeen tärkeyttä! Suihkauta se hiuksiin osio osiolta ennen kihartamista. Kun hiukset on suojattu lämpökäsittelyltä, ne pysyvät mahdollisimman vahvoina ja terveinä sekä sen lisäksi myös hiustensävy pysyy hiuksissa pidempään. Tässä muodonmuutoksessa valitsimme myös glamourlookkiin sopivat vaatteet.

Minnan kuva ennen muodonmuutosta.
Minnan kuva muodonmuutoksen jälkeen.
Minnan kuva muodonmuutoksen jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös