hannamuodonmuutosbeautydays

Muodonmuutos: “KLASSISEN TYYLIKÄS”

Mallin kommentti muodonmuutoksesta: “Oli ihana päästä muodonmuutokseen toisen meikattavaksi ja hiustenlaittoon. On aina mielenkiintoista nähdä mikä on toisen näkemys ja mitä hän minulle valitsee. Tykkään itsekin laittautua ja harvoin mua oikeastaan näkee liikenteessä ilman meikkiä. Tykkään panostaa meikkiin, hiuksissa hyvä väri ja leikkaus ovat enemmän avaintekijöitä, toki niitäkin on kiva muotoilla ja laittaa enemmän. Ongelmakohdiksi olen kokenut ihoni, jossa on arpia nuoruusvuosien aknesta sekä epätasaisuutta, ja myös kulmakarvat, joita joskus innostuin turhan paljon nyppimään, jonka tuloksena ne eivät ole palautuneet entiselleen.

Tykkään, että iho saadaan meikillä tasaiseksi, peittäväksi ja kuulaaksi, kuitenkin niin ettei ole liian tunkkainen. Henna käytti mulla Eva Gardenin vähän peittävämpää pigmenttirikasta meikkivoidetta, johon itsekin ihastuin ja ostin pullon omaan käyttöön! Toki meikkivoiteen ei pidäkään peittää kaikkea ja värivirheisiin käytettiin vielä täsmätuotteita.

Myös kulmat Henna onnistui tekemään hyvin ja niistä tuli aika mun näköiset. Itse tykkään tehdä ehkä pikkuisen tummemmat vielä, mutta tämäkin oli oikein hyvä! Silmämeikistä tykkäsin tosi paljon, tosin irtoripsiä en paljoa ole käyttänyt, mutta vaikka juhliin lähtiessä voisi laittaa tupsuja tai magneettiripset niin saisi vielä ekstratuuheutta. Huulipuna oli aivan ihana, ihanan sävyinen ja raikas. Hiuksiin tehdyt kiharalaineet ovat oikein kivat, tuli oikein glamourfiilis. Vaatteet ja korut kruunasivat kokonaisuuden.

Oikein onnistunut kokonaisuus, ja hyvin mun tyylinen. Tällä kokonaisuudella voisin todellakin lähteä istumaan iltaa kavereiden kanssa, ja hienompaankin tilaisuuteen! Henna osasi ottaa hyvin huomioon mun toiveet sekä ns. epävarmuudet, ja pari vinkkiäkin lähti mukaan häneltä! Ihana rentoutumishetki. Pienelläkin muutoksella saa paljon aikaan. Tällainen hemmottelu on todellakin arjen luksusta, jota suosittelen jokaisen päästä kokeilemaan. Kiitos Henna!”

MEIKKI

Aloitimme meikkaamisen luonnollisesti ihonhoidosta. Mallillani oli puhtaat kasvot, mutta puhdistimme kasvot vielä kosteuttavalla kasvovedellä ja laitoimme kosteuttavan kasvovoiteen kasvoille. Tämä kannattaa todella ottaa rutiiniksi, sillä hyvä ihonhoito on kauniin meikin perusta. Kun kasvovoide oli imeytynyt kunnolla, laitoin vielä kasvoille pohjustusvoiteen eli primerin, jonka tarkoituksena on tasoittaa ihoa sekä parantaa meikkipohjan kestoa.

Tämän jälkeen aloitin meikkaamisen silmämeikistä. Tykkään itse usein tehdä ensin silmämeikin ja sitten vasta meikkipohjan, jotta luomivärit eivät varisisi valmiin meikkipohjan päälle. Pohjustin silmäluomet ensin meikkivoiteella ja päälle lisäsin vielä puuterin. Tämä on hyvä keino silmämeikin pohjustukseen, sillä näin saat luomivärit häipymään luomella paremmin. Jos haluat todella intensiivisen lopputuloksen, suosittelen taputtelemaan luomivärin suoraan meikkivoiteen päälle, jolloin lopputulos on intensiivisempi ja luomiväri jämähtää paikalleen. Tällä tavoin luomivärin häivyttäminen on hieman haasteellisempaa, mutta harjoittelu tekee tässäkin mestarin ja luomivärin häivytyksessä kannattaa käyttää laadukasta häivytyssivellintä. Tässä meikissä käytin ihanaa metallinhohtoista lilaan taittavaa luomiväriä ja lisäsin myös vaaleampaa kimaltelevaa luomiväriä silmän sisänurkkaan sekä violetin värin päälle.

Halusin intensiivisen katseen, joten käytin eyelineria kajalkynän sijaan. Ripsiin laitoin ripsivärin ja sen lisäksi irtoripsitupsuja, joilla saa säihkettä silmiin. Jos nauharipsien laitto tuottaa tuskaa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ripsitupsuja. Ne on helppo laittaa ja niillä saa todella luonnollisen lopputuloksen. Halutessa niitä voi käyttää pelkästään silmien ulkonurkissa, jolloin se nostattaa katsetta. Kulmakarvoihin käytin harmaaseen taittavaa kulmakynää. Harmaan sävyiset kulmakynät ovat varma valinta suomalaisen yleisesti ottaen vaaleammille kulmille. Mitä luonnollisempi sävy on, sen parempi.

Silmämeikin jälkeen jatkoin meikkipohjan teolla. Tavoittelin peittävää, mutta kauniin kuulasta ja hehkuvaa meikkipohjaa. Meikkivoiteen ja puuteroinnin jälkeen laitoin vielä mallilleni persikkaista poskipunaa, jolla poskipäät sai kauniisti tuotua esiin. Huulia halusin korostaa kauniilla pinkkiin taittavalla sävyllä, joka mielestäni sopi erittäin hyvin mallini sinisiin silmiin.

Meikkaukseen käytiin italialaista Eva garden -meikkisarjaa, joka on perustettu 1979. Eva garden on moderni korkealaatuinen tuotesarja, jonka suosio perustuu meikkisarjan jatkuvaan korkeatasoiseen kehitykseen ja tutkimustyöhön. Tuotteissa on käytetty raaka-aineita luonnosta, kuten luonnonvahoja, mineraaleja sekä kasviuutteita. Keskeisin ajatus tuotesarjan kehityksessä on “aistien yhteydessä”, ja meidän kaikki viisi aistia: näkö, haju, maku, tunto ja kuulo on otettu tuotekehityksessä huomioon. Eva garden -tuotesarjaa myy kauneusalan ammattilaiset.

HIUKSET:

Tein simppelit kiharat mallilleni suoristusraudalla, jonka jälkeen aukikampasin hiukset kuohkeammiksi. Kihara saa tänä päivänä näyttää huolettomammalta, eikä tarvitse olla niin säntillinen, joten kihartamisen jälkeen hiukset kannattaa kammata harvapiikkisen kamman kanssa auki. Halusin luoda viimeistelyyn jotain erilaista ja juhlavampaa, joten viimeistelin toisen puolen korvan taakse ja toisen jätin tarkoituksella pidemmäksi. Näinkin simppelillä viimeistelyllä lookista saa heti vähän juhlavamman. Ja tähän tietysti sopii myös kauniit korvakorut viimeistelemään tyylin. Kokeilimme kahdenlaisia korvakoruja mallilleni, jotta kuvista näkisi kuinka paljon myös erimalliset korvakorut vaikuttavat kokonaisuuteen.

Malli muodonmuutoksen jälkeen.
Malli muodonmuutoksen jälkeen.
Malli ennen muodonmuutosta.
Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös