beauty-days-meikkitrendit2019

Meikkitrendit vuonna 2019

Näin alkuvuotta vielä elellessä on hyvä katsahtaa, minkälaisia tuulia meikkimaailma tuo tullessaan tänä vuonna. Olen koonnut tämän infopläjäyksen selailemalla tunnetuimpia meikkiartisteja, kauneus- ja muotilehtiä sekä internetin tarjoamaa laajaa sisältöä aiheesta. Lisäksi kerron teille, mitkä ovat omat ennustukseni ja veikkaukseni vuoden 2019 meikkitrendeistä.

Vihreä luomiväri

Vuonna 2018 sininen luomiväri kultaiselta ysäriltä oli hitti, mutta tänä vuonna monien pelkäämä vihreä on in. Erityisesti kirkkaat ja neonväriset vihreät värit luomilla ovat tänä vuonna muotitietoisen valintoja.

Metalliset sävyt

Niin luomilla kuin huulillakin, metalliset sävyt ovat tämän vuoden juttu. Erityisesti neutraalit sävyt metallisina vaihtoehtoina ovat kauniita niiden valonheijastuskykynsä vuoksi, ja lisäksi ne ovat helpompia värejä kokeilla, kuin kirkkaat sävyt.

Graafiset eyeliner-rajaukset

Rajaukset eivät ole tänä vuonna vain kissamaiset, klassiset ja mustat. Nyt ne voivat olla lähestulkoon minkä muotoiset ja väriset tahansa, ja ne voivat olla ripsirajan sijasta esimerkiksi luomivaon yläpuolella tai alaluomella. Tai sekä että!

Kuulas ja kiiltävä meikkipohja

Nuorekkaan ja raikkaan näköinen meikkipohja on tullut jäädäkseen, jopa syrjäyttäen mattaisen pohjameikin. Kesäinen ja kuulas meikkipohja antaa kantajalleen kauniin hehkun ja luonnollisemman ilmeen. Vuonna 2019 meikkipohja on jopa vieläkin kuulaampi ja kevyempi.

Kaikki samaa sävyä

Kontrastien hakeminen oli vuoden 2018 juttu, nyt haetaan monotonista lookia päästä varpaisiin. Silmä- ja huulimeikki mätsätään vaatteiden väriin, ja kaikista tyylitietoisimmilla on samaan sävymaailmaan sopivat hiukset ja asusteetkin.

Kiiltävät huulet

Mattahuulilakkojen vallankumouksen pitkään kestänyt aikakausi alkaa väistyä pikkuhiljaa, ja huulikiillot sekä kiiltävät huulilakat tekevät tietään takaisin meikkimaailman huipulle. Mutta onneksi nykyajan huulikiiltoja ja -lakkoja on tehty myös sellaisia, joihin ei hiukset tartu pienen tuulenpuuskan iskiessä.

Kirkkaan väriset huulet neutraalin meikin kanssa

Huulimeikki saa olla tänä vuonna rohkea. Kirkkaan pinkit, räiskyvän punaiset, keltaiset, oranssit tai vaikka neon siniset huulet muutoin neutraalin meikin kanssa ovat tänä vuonna in.

Glitter

Glitteriä on nähty meikeissä jo muutamana viime vuonna, mutta tänä vuonna se näkyy entistä enemmän myös arkimeikkaamisessa, sillä aiemmin olemme tottuneet glitterin käyttöön enemmänkin juhla- ja bilemeikeissä. Sipaise arkimeikkisi kaveriksi luomille shampanjansävyistä kimaltavaa luomiväriä tai tee rajaukset glitterillä niin katseesi on huomattavasti säihkyvämpi.

Rehevät ja paksut kulmakarvat

Nyt kannattaa kulmien nyppiminen jättää hetkeksi pois, ja antaa kulmakarvojen kasvaa tuuheina, mikäli haluaa olla kauneustrendien aallonharjalla. Kulmat ovat tänä vuonna rehevät, paksut ja erittäin näkyvät. Rehevät kulmat harjataan ylöspäin käyttäen apuna kirkasta kulmageeliä tai saippuaa. Jos omat kulmakarvasi on vaikea saada kasvamaan, kokeile risiiniöljyä niiden kasvattamiseen!

Meikitön meikki

Pari viimeistä vuotta olemme saaneet nauttia vahvasta kasvojen contourista, mutta nyt suunta on toinen. Vuonna 2019 ylistämme lähes meikittömän näköisiä kasvoja, joissa on vain peitetty ihon virheet, mutta ei korostettu tai varjostettu juuri ollenkaan.
Neon-sävyt

Silmä- ja huulimeikissä neon sävyt tuovat mukavaa vastapainoa viime vuosien neutraaleille meikkipaleteille, joissa on ollut paljon ruskean ja punertavan eri vivahteita. Neon sävyjä käytetään myös rohkeasti sekaisin toistensa kanssa.

Omat ennustukseni meikkitrendeihin 2019

Minä itse ennustan, että tänä vuonna meikkitrendeistä löytyy myös smokey-rajaukset. Utuiset, savuiset rajaukset ylä- ja alaluomella antavat salaperäisen ja seksikkään ilmeen silmiin, ja ovat helpot tehdä, eivätkä ne tarvitse kaverikseen luomiväriä.
Uskon myös, että näyttävien, pitkien ripsien suosio hiipuu, ja luonnollisemmat, lyhyemmät ripset ovat suositumpia.
Tämän kesän morsiamet luottavat edelleen neutraaliin ja kauniiseen meikkiin, mutta lisäävät huomattavasti enemmän kiiltoa niin silmä-, huuli- kuin kasvomeikkiinkin. Uskaltaisin myös veikata morsianten rohkenevan käyttää meikissään kirkkaampia huulipunia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös