beautydays-muodonmuutos

Muodonmuutos: “Upea Aikuinen nainen”

Mallin kommentti muodonmuutoksesta: “Pääsin marraskuisena lauantaina muuttumaan. Kokemus sattui päivälle, jolloin itselläni oli lauluesiintyminen. Menin Hennan luo hyvin synkeissä tunnelmissa, itsetunto oli vähän huonolla tolalla ja keikkakin jännitti. Hiusten ja erityisesti kasvojen hoitaminen, jutustelu ja koko tapahtuma ikään kuin kasasi minut kuntoon; näin peilistä uudistuneen ja kauniin minän sen väsyneen ja kyllästyneen henkilön tilalla. Sain illan esiintymiseen sellaisen paketin, että sain todella paljon positiivista huomiota ulkonäöstäni. Minä todella virkistyin tästä muuttumisleikistä! Ja laulukin meni todella hyvin!

Voin suositella Hennaa ja Beauty Days:iä kaikille virkistämistä ja itsetunnon kohotusta kaipaaville ikäisilleni naisille! Tunsin itseni todella kuningattareksi tuona päivänä!”

Hiukset:

Mallin vaalea hiustenväri oli hieman kellertävä ja kaipasi freesausta, joten tein hiuksiin hopeashampoon kanssa taiton, jotta hiuksista saisi viileämmän sävyiset. Jos hiuksesi ovat kovin keltaiset, suosittelen ehdottomasti käyttämään hopeashampoota esim. joka toisella pesukerralla. Jos haluat voimakkaamman taiton, pidä hopeashampoota pidempi aika hiuksissa (noin 5 minuuttia) ja huuhtele vasta sitten. Voit myös kokeilla mennä hopeashampoo hiuksissa saunaan. Ennen tätä voit hieman pyyhekuivata hiusta, jotta se ei valuta vettä. Lämpö avaa hiuksen pintaa, jolloin tuote imeytyy hiuksiin vielä tehokkaammin.

Halusin luoda mallille nuorekkaamman ilmeen suoremmalla lookilla. Jos hiuksesi ovat pörröiset ja taipuisat, kannattaa hiukset föönata silottavan muotoiluvoiteen kanssa niin kuin tein mallilleni. Käytin föönauksessa VESS-harjaa, joka toimii erittäin hyvin föönausharjana, koska se tekee hiuksesta sileämmän ja suoremman. Jos hiuksesi ovat todella pörröiset, suosittelisin käyttämään luonnonharjasharjaa, jos haluat suoremman lookin. Lopuksi vielä viimeistelin suoristusraudan ja kiiltoa tuovan lämpösuojasuihkeen kanssa. Hyvin leikattu ja likkuva hius näyttää aina nuorekkaalta. Vältä liiallista hiusten tupeeraamista, sillä liikkumaton hius näyttää helposti peruukkimaiselta.

VESS-harja on hyvä apu föönaukseen.

Meikki:

Ihonhoito on ehdottomasti kauniin meikin perusta, niin kuin Karitakin kertoo kirjoituksessaan. Aikuisen naisen iho vaatii enemmän hoitoa, mutta tästä ei kannata lannistua, sillä ihonhoitorutiineista voi tehdä itselle mukavaa hemmottelua. Ihonhoitoon on panostettava enemmän, koska 30 vuoden iästä eteenpäin kollageenin määrä ihossamme vähenee. Kollageeni on se ainesosa, joka pitää meidän ihon kimmoisana. Ennen meikkausta olisi hyvä puhdistaa kasvot kasvovedellä ja sen jälkeen laittaa silmänympärysvoide sekä kosteuttava kasvovoide. Ihon kosteutukseen kannattaa panostaa, sillä meikkikin näyttää huomattavasti paremmalta, kun iho voi hyvin.

Kun iho on kosteutettu hyvin ja kasvovoide on imeytynyt, voi siirtyä primerin eli pohjustusvoiteen laittoon. Sen tarkoitus on saada meikki pysymään pidempään sekä tasoittaa ihoa. Aikuisen naisen kannattaa valita mieluummin kosteuttavampi pohjustusvoide kuin mattainen. Myöskin silmämeikinpohjustustuote on suositeltavaa laittaa silmäluomille, jotta luomiväri kestää pidempään, eikä kasaannu uurteisiin.

Ihon pohjustuksen jälkeen aloitin meikkaamisen silmistä, koska en halunnut luomivärien varisevan valmiille meikkipohjalle. Valitsin väreiksi ruskean sävyjä, jotka imartelevat kauniita sinisiä silmiä. Jos silmäluomet ovat alkaneet valua alaspäin, ja katse tuntuu väsähtäneeltä, niin ei hätää, tähänkin löytyy ratkaisu! Luomiväri kannattaa levittää niin, että katsot suoraan peiliin ja piirrät luomivärisiveltimellä rajan siihen kohtaan, että se tulee yli luomivaosta. Näin saamme ikään kuin huijattua luomivakoa ylemmäksi. Luomivärin kuuluu tulla näkyviin ja sen verran yli luomivaon, jotta raskaat luomet peittyvät. Kun olet piirtänyt rajan, voit sen jälkeen laittaa luomivärin normaalisti koko luomelle. Muista käyttää luomivärin häivytyksessä häivyttämiseen tarkoitettua sivellintä, jotta saat luomivärin rajat häipymään. Sisänurkkaan laitoin tässäkin muodonmuutoksessa vaaleampaa sävyä, jotta katse kirkastuu. Luomiväreissä kannattaa suosia mattaisempia sävyjä kovin kimaltelevien sävyjen sijaan.

Silmien rajauksessa käytin eyelineria, mutta jos haluat pehmeämmän katseen, voit käyttää kynää ja valita myöskin pehmeämmän sävyn, esim. ruskean tai harmaan. Jotta katsetta saa nostatettua, rajaus kannattaa tehdä niin, että se on ohuimmillaan sisä- ja ulkonurkasta ja keskeltä se on paksuin. Myös rajauksen ulkonurkkaa kannattaa hieman nostattaa. Kulmaväriksi valitsin harmaan sävyn, joka sopi mallin kulmien sävyyn täydellisesti. Liian tummia kulmakarvoja kannattaa välttää. Laitoin mallilleni myös luonnollisen näköisiä ripsitupsuja, jotka peittävät silmäluomia ja saavat katseeseen säihkettä.

Aikuisen naisen meikkipohja on parhaimmillaan, kun se on kuulas ja heleä. Vältä käyttämästä liian mattaisia ja paksuja meikkivoiteita, sillä ne jäävät helposti juonteisiin ja juonteet korostuvat. Silmäpussien peitossa olisi tärkeää muistaa se ettei laita vaaleaa peitevoidetta silmäpussin keskikohtaan. Siitä syystä, että se luo valoa väärään kohtaan ja korostaa silmäpussin pulleutta. Peitevoidetta tai valokynää kannattaa siis laittaa silmäpussin uurteeseen, jolloin silmäpussin saa paremmin häviämään.

Puuteria kannattaa sipaista lopuksi, jos ihosi on rasvainen, jotta meikki pysyy paremmin. Jos ihosi on kuiva, et välttämättä tarvitse ollenkaan puuteria. Sipaisin myös poskille persikkaan taittavaa poskipunaa, jolla sai kauniisti sävyä kasvoille.

Lopuksi laitoin myös huulet näyttäviksi. Huultenrajaus on aikuiselle naiselle oiva apu, sillä huultenrajauksen kanssa huulipuna ei lähde karkaamaan juonteita pitkin kesken päivän. Huultenrajauksella voit myöskin muokata huulia täyteläisemmiksi. Kauniin punatut huulet ovat aina naisellinen ja varma valinta! Voisiko aikuinen nainen enää upeammalta näyttää!

Kuva muodonmuutoksen jälkeen.

Kuva muodonmuutoksen jälkeen.

Kuva ennen muodonmuutosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös